bureau

Geelhoed Engineering b.v. is een middelgroot ingenieursbureau op het gebied van constructief ontwerpen. Het ingenieursbureau realiseert projecten in Nederland en in toenemende mate projecten in het buitenland in met name het Midden-Oosten, Afrika en het Caribisch gebied.

Steeds op zoek naar effici├źnte, slimme en innovatieve constructieve ontwerpen opereert het bureau in hoofdzaak in de sectoren bouw, industrie, civiel, infra en energie.

Proactief in de markt, samenwerkend met partners en met een integrale aanpak van projecten is de drive van dit bureau om voor de opdrachtgever de maximale kwaliteit te willen en kunnen leveren.

Wij doen dit met een enthousiast team met veel ervaring waar steeds weer jonge gemotiveerde ingenieurs instromen om onze ambitie te realiseren.

Geelhoed Engineering b.v. is tevens onderdeel van de Geelhoed Groep , een internationaal opererende groep met hoogwaardige Nederlandse en Europese partners in verschillende disciplines, o.a. Architectuur, Bouwkunde, Constructies, Installaties, Management, etc. voor het leveren van Total Engineering.

 

Geelhoed Engineering b.v. is iso 9001:2015 gecertificeerd.

Ten behoeve van transparantie kunt u desgewenst ons KwaliteitsHandBoek via het contactformulier opvragen.

Advies?

Heeft u vragen over een constructieve oplossing? Laat uw gegevens achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.