Vacature: Senior Constructeur / (Aankomend) Projectleider

In verband met onze groeiende orderportefeuille zoeken wij een nieuwe enthousiaste medewerker voor de volgende vacature:

Senior Constructeur / (Aankomend) Projectleider.

 

Werkzaamheden

– Het adviseren en berekenen van constructies voor woningbouw, utiliteitsbouw en civiele werken

– Het aansturen van de tekenaars / modelleurs voor de projecten

– Overleg met opdrachtgever, architecten en overheidsinstanties

– Verantwoordelijk voor het ontwerp – van begin tot eind – van de constructies

– Verantwoordelijk voor zowel het technisch als het financieel aspect van de projecten evenals voor de planning

 

Eisen

– 5 – 10 jaar ervaring

– Minimaal HBO Civiele techniek of Bouwkunde, met een differentiatie constructies. Een afgeronde studie TU heeft de voorkeur.

 

Wij bieden een functie in een moderne organisatie met mogelijkheden tot groei. Het doen van cursussen en opleidingen zowel intern als extern wordt ondersteund. Met behulp van een persoonlijk ontwikkelingsplan wordt de carrière begeleid. Salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn marktconform.

Geelhoed Engineering b.v. is een middelgroot ingenieursbureau op het gebied van constructief ontwerpen. Het ingenieursbureau realiseert projecten in Nederland en in toenemende mate projecten in het buitenland in met name het Midden-Oosten, Afrika en het Caribisch gebied. Steeds op zoek naar efficiënte, slimme en innovatieve constructieve ontwerpen opereert het bureau in hoofdzaak in de sectoren bouw, industrie, civiel, infra en energie. Proactief in de markt, samenwerkend met partners en met een integrale aanpak van projecten is de drive van dit bureau om voor de opdrachtgever de maximale kwaliteit te willen en kunnen leveren. Wij doen dit met een enthousiast team met veel ervaring waar steeds weer jonge gemotiveerde ingenieurs instromen om onze ambitie te realiseren.

Heb je interesse in deze vacature, of wil je meer weten? Stuur je sollicitatie of vraag naar Bart van der Leij: 06-20250342 | b.vdleij@geelhoed.com

Advies?

Heeft u vragen over een constructieve oplossing? Laat uw gegevens achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.